Everything for Floorball at Innebandybutiken.se
Returer

Ångrat köp/Ångerrätt
Vi erbjuder dig alltid 365 dagars öppet köp och rätt att ångra dig från det att du tog emot paketet från Innebandybutiken. Det gäller hela din order eller delar av den. 

För att du ska kunna ångra ditt köp måste varan vara oanvänd och förpackningen finnas kvar. Ångerrätten gäller inte produkter som vi tryckt eller byggt speciellt till dig eller underkläder. 

Såhär gör du:
Vill du nyttja din ångerrätt så skickar du bara tillbaka det du ångrade att du köpte. Du skickar det till vårt webblager på adressen nedan. Du betalar själv returfrakten.

Skicka med kvittot/fakturan som låg i paketet, eller en kopia. Skriv på kvittot/fakturan att du vill nyttja ångerrätten. Du kan också använda vår returblankett.

Vi betalar tillbaka pengarna till dig till det kort eller bankkonto du betalt från. Har du köpt på faktura så justerar vi fakturan med värdet på varan du returnerar. Har du redan betalt din faktura så skriv på ett kontonummer till det bankkonto du vill att vi gör en återbetalning på. 

Returadress:
Innebandybutiken
Skogsbovägen 5
691 47 Karlskoga


Byte

Du kan byta det du köpt i 365 dagar efter att du tagit emot ditt paket. För att du ska kunna byta måste varan vara oanvänd och förpackningen finnas kvar och vara i säljbart skick. Underkläder eller varor vi tryckt eller byggt speciellt åt dig bytes inte.

Såhär gör du:
Skicka tillbaka det vill byta till vårt webblager på returadressen nedan. Skicka med det kvitto du fick med paketet från början och skriv på vad du vill byta till. Du kan också använda vår returblankett. När vi mottagit och hanterat din retur skickar vi det du vill ha istället. Är den nya varan dyrare skickar vi med en faktura på mellanskillnaden. Är den nya varan billigare gör vi en återbetalning till dig. 

Har du bråttom och vill ha det du vill byta till snabbare gör du en ny beställning i vår webbshop. Vi betalar då tillbaka hela beloppet för den vara du returnerar när vi hanterat din retur. 

Du kan också byta i någon av våra butiker. Kontrollera gärna innan med butiken så att det du vill ha finns när du kommer. Ta med dig kvittot till butiken.

Returadress:
Innebandybutiken
Skogsbovägen 5
691 47 Karlskoga


Ej hämtade paket
Ditt paket ligger kvar i 14 dagar på ditt utlämningsställe. Paket som inte hämtas går automatiskt i retur till oss på Innebandybutiken. Vi kommer då att skicka en faktura till dig på 350 kr.

Kommer du på att du ångrat dig sedan du beställde så är det alltså billigare att hämta paketet och skicka tillbaka det till oss med hänvisning till att du vill nyttja din ångerrätt.