Everything for Floorball at Innebandybutiken.se

Reklamation

Transportskador
Har paket synliga skador på emballaget när du får det som kan ha påverkat innehållet ska du reklamera det direkt. Du kontaktar då oss på Innebandybutiken. Du ringer vår kundtjänst på telefon 0586-242400 eller mailar på info@innebandybutiken.se. Har du möjlighet att fota skadan kan du maila med bilder till oss. Du kan också skicka dina bilder som sms/mms till 070-781 02 58.

Försvunnet paket
När vi packar ditt paket skickas ett sms och ett mail ut med information om att det paket är under behandling. När paketet sedan skickas får du ytterligare avisering från oss med information om kollinummer. Har du inte fått ditt paket eller meddelande från oss om leveransförsening inom en vecka kan ditt paket vara på villovägar. Kontakta oss då för att göra en paketspårning. Du kontaktar oss genom att ringa kundtjänst på 0586-242400 eller maila påinfo@innebandybutiken.se.

Felleverans
Har du fått fel i din leverans så kontaktar du kundtjänst på telefon 0586-242400 ellerinfo@innebandybutiken.se. Meddela oss ditt ordernummer och vad som är fel så rättar vi till det. Har du fått fel vara så kommer vi skicka en retursedel till dig för att du ska skicka tillbaka det du fått fel till oss.